Fokuserar på systemfelen som deformerar och krymper människan och livsrummet => För villkorslös basinkomst

Ny opinionsundersökning

Vad tycker du om vår regering och vår statsminister? Anser du att den förda politiken är bra för Sverige, eller anser du att helt andra partier borde bilda regering? Är det ideologi eller sakfrågor som avgör hur du röstar? Vilket parti ligger närmast din egen linje? Jag är nyfiken på var du står. I min högst amatörmässiga opinionsundersökning kan du rösta på din favorit. Komplettera gärna med inlägg i forumet.

Jag har nu publicerat en ny opinionsundersökning. Jag är lite nyfiken på vilken politisk och ideologisk hemvist mina besökare har, samt vilket parti de skulle rösta på om det vore val den dag de besöker denna blogg. Du som just nu läser detta inlägg har nu möjlighet att tala om vilket parti du anser har den bästa politiken, genom att rösta på ett av alternativen, eller ange ett eget alternativ, om ditt favoritparti inte finns med bland alternativen, i undersökningen som finns i sidomenyn till höger om inläggen. Som vanligt har jag skapat ett forum som är kopplat till undersökningen, där du kan diskutera politik med andra användare.

Skrivet av Mona Nilsson och publicerat under kategorin Allmänt 629 650

Uppdaterat

Taggar: opinionsundersökning, partisympatier, partier, politik

Antal unika visningar: 1581

Prenumerera på kommentarer till detta inlägg Prenumerera på kommentarer till detta inlägg via RSS

Sprid gärna inlägget på sociala medier eller mejla/sms:a länken!

Kommentarer

Skickad | Mona Nilsson skriver: Granskad

Jag har valt att stänga kommentarsfunktionen för detta inlägg, eftersom jag anser att det är bättre att mina besökare skriver inlägg i det forum som är kopplat till opinionsundersökningen. / Admin

Inga svar

Kommentarsfunktionen är avstängd